Norråsaskolan 7-9 söker sv/eng lärare eller eng lärare

Norråsaskolan 7-9 söker sv/eng lärare eller eng lärare

Vill du vara med att utveckla vårt arbete med tvålärarsystemet på skolan så ska du absolut söka dig till oss. I engelskan kommer du arbeta tätt ihop med en kollega där ni planerar och genomför undervisningen tillsammans för att nå lärande och utveckling utifrån elevernas individuella förutsättningar. Tjänsten kan antingen vara en ren engelska tjänst eller att du även kommer att undervisa i Svenska. I svenskan ansvarar du i så fall för undervisningen själv men arbetar givetvis tätt ihop med dina kollegor i ämneslaget.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad och har behöriget att undervisa i engelska eller i både engelska och svenska i grundskolans senare år. Att tycka om barn och ungdomar är en förutsättning för att arbeta inom skolan. Arbetet bedrivs i arbetslag och det kräver att du kan och tycker om att samarbeta.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nassjo.se/norrasaskolan
Sista ansökningsdag 10 apr 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Norråsaskolan är det viktigt att eleverna lyckas, i en miljö som präglas av trygghet. Vi arbetar hälsofrämjande och eleverna undervisas av utbildade och engagerade pedagoger. Norråsaskolans elever ska mötas med respekt och de ska visa respekt för andras olika livsvillkor. Målet är att eleverna förstår att Norråsaskolan är ett steg på vägen i det livslånga lärande. Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.