Norråsaskolan 7-9 söker idrottslärare

Norråsaskolan 7-9 söker idrottslärare

Barn- och utbildningsförvaltningen söker grundskollärare i idrott till Norråsaskolan. Skolan arbetar sedan ett par år tillbaka med ett tvålärarsystem i idrott, där ni är 2 pedagoger som planerar, genomför och utvärderar undervisningen tillsammans. Vi gör det i ca hälften av ämnena i skolan. I ämneslaget för idrott kommer ni vara 4 stycken totalt som arbetar och driver utvecklingen tillsammans. Du kommer även tillhöra ett arbetslag och vara klf. Uppdraget innebär att planera och genomföra undervisning för att nå lärande och utveckling utifrån elevernas individuella förutsättningar. Läroplanen anger målen för elevernas kunskaper och sociala och personliga utveckling.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad och har behöriget att undervisa i idrott i grundskolans senare år. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start ht 2019. Att tycka om barn och ungdomar är en förutsättning för att arbeta inom skolan. Arbetet bedrivs i arbetslag och det kräver att du kan och tycker om att samarbeta.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Rekrytering kommer ske kontinuerligt under annonseringstiden Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.nassjo.se/norrasaskolan
Sista ansökningsdag 25 feb 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.