Norråsaskolan 7-9 söker Musiklärare

Norråsaskolan 7-9 söker Musiklärare

Vill du vara med och utveckla vårt tvålärarsystem där du planerar, genomför och utvärderar undervisningen ihop med din musiklärarkollega så ska du absolut söka dig till oss. Vi ser gärna att du även har behörighet i något annat ämne för att kunna kombinera din tjänst. Norråsaskolan har ett rikt och aktivt musikliv, med flera konserter under läsåret, t ex traditionella avslutningar och musikaler. På skolan finns välutrustade musiksalar med tillhörande grupprum. Uppdraget innebär att planera och genomföra undervisning för att nå lärande och utveckling utifrån elevernas individuella förutsättningar. Läroplanen anger målen för elevernas kunskaper och sociala och personliga utveckling.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad och har behöriget att undervisa i Musik för grundskolans senare år. Att tycka om barn och ungdomar är en förutsättning för att arbeta inom skolan. Arbetet bedrivs i arbetslag och det kräver att du kan och tycker om att samarbeta. Meriterande är att du har goda kunskaper på gitarr och slagverk, samt erfarenhet av ljud och ljus.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nassjo.se/norrasaskolan
Sista ansökningsdag 2 juli (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.