Norråsaskolan 7-9 söker Lärare i Bild

Norråsaskolan 7-9 söker Lärare i Bild

Är du intresserad av att arbeta tätt tillsamman med en kollega inom bild och vill utveckla både dig själv och ämnet ska du absolut söka tjänsten hos oss.

Barn- och utbildningsförvaltningen söker grundskollärare i Bild till Norråsaskolan 7-9. Du kommer undervisa i bild och ev något annat ämne samt vara klf. På Norråsaskolan arbetar vi i de flesta ämnen med ett tvålärarskap, dvs vi planerar, genomför och utvärderar undervisningen tillsammans med en kollega. Hos oss får du en ämneskollega som du bildar tvålärarpar ihop med och ni ansvarar tillsammans för bildutbildningen på skolan.


Uppdraget innebär att planera och genomföra undervisning för att nå lärande och utveckling utifrån elevernas individuella förutsättningar. Läroplanen anger målen för elevernas kunskaper och sociala och personliga utveckling.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad och har behöriget att undervisa i Bild i grundskolans senare år. Meriterande är även att du har kunskap inom digitala tekniker och utbildning i något annat ämne inom grundskolan

Att tycka om barn och ungdomar är en förutsättning för att arbeta inom skolan. Arbetet bedrivs i arbetslag och det kräver att du kan och tycker om att samarbeta.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nassjo.se/norrasaskolan
Sista ansökningsdag 16 dec 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun.
Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.