Malmbäcks skola söker lärare, tidigare år

Malmbäcks skola söker lärare, tidigare år

Vi söker en grundskollärare till Malmbäcks skolas förskoleklass. Uppdraget innebär att planera, genomföra samt efterarbeta undervisningen för att nå lärande och utveckling utifrån elevernas individuella förutsättningar. Läroplanen anger målen för elevernas kunskaper samt sociala och personliga utveckling. Vi arbetar i team där du förutsätts kunna samarbeta och bidra till ett fortsatt gott arbetsklimat. Delat klassföreståndarskap i förskoleklass ingår.

Kvalifikationer
Vi söker dig som vill ha möjlighet att själv påverka samt utveckla ditt pedagogiska arbete. Malmbäcks skola är en skola där vi har stora möjligheter att utveckla elevernas olika förmågor och där du ingår i ett arbetslag som arbetar tätt tillsammans. Som lärare i arbetslaget arbetar du i nära samarbete med lärarkollegor, elevresurser, kurator, speciallärare och rektor. Du är flexibel, har lätt för att samarbeta och bidrar till ett gott arbetsklimat. Lärarlegitimation krävs. Välkommen till vårt arbetslag!

Anställningen kräver utdrag ur polisens belastningsregister. För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Malmbäcks skola är en F-6 skola med ca 140 elever. Skolan har en egen idrottshall och närhet till grönområden. Fritidshemmet Mullvaden finns också i skolan. Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.