Malmbäcks skola söker Trä-och metallslöjdslärare.

Malmbäcks skola söker Trä-och metallslöjdslärare.

Du kommer att arbeta i nära samarbete med skolans textilslöjdslärare och ingå i skolans arbetslag. Tillsammans driver ni slöjdundervisningen mot målen och samarbetar med övriga lärare i teman och ämnesövergripande undervisning. Du kommer att ansvara för trä-och metallslöjdens planering, genomförande och bedömning i årskurs 3-6. Vi söker dig som är engagerad, kreativ och uppfinningsrik.

Kvalifikationer
Behörig lärare i trä-och metallslöjd. För anställning krävs registerutdrag från polisens belastningsregister.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 apr (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Malmbäcks skola är en F-6 skola med ca 140 elever. Skolan har en egen idrottshall och närhet till grönområden. Fritidshemmet Mullvaden finns också i skolan. Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.