Lärare till åk 1 - Rosenholmsskolan i Forserum

Lärare till åk 1 - Rosenholmsskolan i Forserum

Tjänsten innebär undervisning i åk 1 där du även kommer vara ansvarig klassföreståndare/mentor. Du ansvarar för planering och genomförandet av den pedagogiska verksamheten. Du dokumenterar, följer upp och utvärderar. Du kommer ingå i arbetslag F-3.

Kvalifikationer
Du är lyhörd och har en god samarbetsförmåga med elever, föräldrar och kollegor. Du är utbildad lärare för grundskolans yngre år. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och har en god förmåga att individualisera och variera undervisningen för att skapa lust till lärande och goda resultat. Du har kunskap om hur man använder det digitala i undervisningen.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Intervjuer sker fortlöpande så tveka inte att skicka in din ansökan. Ett tips kan vara att göra ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 okt (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. Rosenholmsskolan är en F-9 skola med ca 330 elever med närhet till både Jönköping och Nässjö. Goda tågförbindelser finns.