Lärare till åk 1. Rosenholmsskolan, Forserum

Lärare till åk 1. Rosenholmsskolan, Forserum

Vi söker dig som vill undervisa i åk 1, från hösterminen -19 och framåt. Tillsammans med dina kollegor planerar, genomför och utvärderar du undervisningen, för att hjälpa eleven att utvecklas så långt som möjligt, utefter sin förmåga. På Rosenholmsskolan har du goda påverkansmöjligheter, och du har nära till skolans alla pedagoger och ledning. Du deltar i arbetslagsmöten och bidrar i pedagogiska diskussioner tillsammans med dina kollegor.

Kvalifikationer
Du är kreativ och flexibel och ser möjligheter. Du är en självklar ledare i klassrummet och har lätt för att skapa relationer med såväl elever, vårdnadshavare som kollegor. Alla elever på skolan har tillgång till ett eget digitalt verktyg, och du ser digitaliseringen som en tillgång i din undervisning. Vi söker dig som har lärarexamen och har behörighet att undervisa mot de lägre åldrarna. Rekrytering pågår fortlöpande, så vänta inte med din ansökan.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. Rosenholmsskolan är en F-9 i Forserum med ca 350 elever. Hit pendlar du enkelt med tåg från både Jönköping och Nässjö på mindre än en kvart.