Lärare i träningsskolan, Åkerskolan

Lärare i träningsskolan, Åkerskolan

Barn- och utbildningsförvaltningen söker speciallärare alternativt lärare till träningsskolan på Åkerskolan. Träningsskolan är en inriktning inom grundsärskolan. Här går elever med måttlig/grav intellektuell funktionsnedsättning i åk 1-6. Uppdraget innebär att planera och genomföra undervisning för att nå lärande och utveckling utifrån elevernas individuella förutsättningar. Läroplanen anger målen för elevernas kunskaper och sociala och personliga utveckling.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad speciallärare/lärare med inriktning utvecklingsstörning. Meriterande är om du har kompetens i tecken som stöd eller teckenspråk. Att tycka om barn och ungdomar är en förutsättning för att arbeta inom skolan. Arbetet bedrivs i arbetslag och det kräver att du kan och tycker om att samarbeta.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 juli 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Åkerskolan, är en nybyggd och renoverad skola. Skolan har stora ljusa lokaler och en fantastisk skolgård med möjligheter till lek. Åkerskolan är dessutom vackert belägen, nära omväxlande natur i Nässjö kommun. Skolan bedriver verksamhet inom förskoleklass, grundskola, grundsärskola och träningsskola i årskurser 1-6, samt fritidshem. Vi arbetar i arbetslag på Åkerskolan och ser oss som en helhet. Tre kärnvärden i Nässjö kommuns skolor genomsyrar allt arbete: Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Det ska vara roligt att lära! Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.