Lärare i grundskolans tidigare år till Handskerydsskolan, Nässjö

Lärare i grundskolans tidigare år till Handskerydsskolan, Nässjö

Barn- och utbildningsförvaltningen söker grundskollärare till Handskerydsskolan, Nässjö. Uppdraget innebär att planera och genomföra undervisning för att nå lärande och utveckling utifrån elevernas individuella förutsättningar. Läroplanen anger målen för elevernas kunskaper och sociala och personliga utveckling.

Kvalifikationer
Vi söker dig som vill ha möjlighet att själv påverka ditt pedagogiska arbete. Handskerydsskolan vill ha in nytänkande pedagoger som kan vara med att utveckla vår verksamhet framåt. Vi arbetar med flexibla undervisningsgrupper i flexibla lokaler. Du ingår i ett välbemannat arbetslag där ni tillsammans avgör hur ämnen och mentorskap fördelas. Organisationen är uppbyggd så att du som lärare ska utmanas, utvecklas och få lägga fokus på ditt eget lärande såväl som elevernas. Som lärare i ett arbetslag på lågstadiet arbetar du tillsammans med lärarkollegor, elevassistent och resurslärare/speciallärare. Ni planerar upp er verksamhet i arbetslaget efter era ämneskompetenser och fördelar mentorselever mellan er. Intresse för att undervisa i idrott och/eller musik är meriterande.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi tillämpar löpande rekrytering.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.nassjo.se
Sista ansökningsdag 8 dec 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.