Lärare i fritidshem

Lärare i fritidshem

Som lärare i fritidshem ansvarar du för fritidspedagogisk undervisning under den obligatoriska delen av skoldagen. Du kommer tillsammans med kollegor, både fritidslärare och förskollärare planera, genomföra och följa upp undervisningen för våra elever i förskoleklass. För att möjliggöra att du lyckas i ditt uppdrag har du väl avsatt tid för planering, utvärdering och reflektion. På skolan sker detta både enskilt och gemensamt med kollegor. Tillsammans med alla lärare i fritidshem i Nässjö kommun får du möjlighet att utveckla din yrkeskompetens utifrån kontinuerliga och riktade kompetensutvecklingsinsatser. Detta sker enligt kommunens övergripande kompetensutvecklingsplan för lärare i fritidshem. Vi söker dig som har ett stort engagemang och vill göra skillnad både för elever och samhället i stort. Tillsammans med dina kollegor utvecklar ni verksamheten och arbetar kontinuerligt med systematiskt kvalitetsarbete för att lyckas.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad Lärare i Fritidshem. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att ansvara för fritidshemmets undervisning.

Brinner du för att utveckla fritidshemmet för våra elever och vill göra detta tillsammans med oss är du välkommen med din ansökan. Intervjuer kommer att hållas löpande . Vi erbjuder en introduktion och mentor för nyanställda. För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. I detta medvetna målinriktade arbete är Runnerydsskolan Nässjös Flaggskepp. Tillsammans skapar vi undervisning, där varje elev får verktygen som krävs för att bli en ansvarstagande medborgare. På Runnerydsskolan får du tillsammans med elever och kollegor möjlighet att utvecklas, känna glädje och stolthet över framgångar i en av Sveriges modernaste skolor. På Runnerydsskolan blir du en del av ett mångkulturellt sammanhang. Här blir du utmanad och får möjlighet att växa både i din roll som lärare och som människa. Närområdets möjligheter skapar förutsättningar för att organisera undervisning utifrån läroplanens intention. Till exempel finns skog, park, bibliotek, sim- och idrottshall på gångavstånd. Skolgården inbjuder till lustfylld lek och lärande. Känslan av att jag duger och att vi tillsammans skapar en lustfylld och lärorik skola genomsyrar kollegornas förhållningssätt.