Lärare i fritidshem/fritidspedagoger till Malmbäcks skolas fritidshem, Mullvaden

Lärare i fritidshem/fritidspedagoger till Malmbäcks skolas fritidshem, Mullvaden

Vi söker från höstterminsstart tre lärare i fritidshem/fritidspedagoger med uppdrag på fritidshemmet Mullvaden i Malmbäck. Under elevens samlade skoldag ingår i ditt uppdrag arbete både på fritidshemmet och i skolan. Uppdraget innebär att planera, genomföra, följa upp och utvärdera undervisningen för att nå lärande och utveckling utifrån elevernas förutsättningar. Läroplanen anger målen för elevernas kunskaper samt sociala och personliga utveckling. Som lärare i fritidshem ska du se varje elev, stärka elevens tilltro till sin egen förmåga att lära och stimulera till ett livslångt lärande. Du ska vara ledaren och kunna bygga goda relationer till elever och vårdnadshavare. Du ska förbereda eleven för ett liv i ett demokratiskt och mångkulturellt samhälle. I uppdraget ingår att bidra till sin egen, gruppens och verksamhetens utveckling. Viktigt är att kunna samarbeta med olika professioner som finns kring eleverna.

Kvalifikationer
Du är en trygg, stabil och engagerad person, som har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är en tydlig ledare, är strukturerad i ditt arbete och har god samarbetsförmåga. Vi söker dig som har examen som lärare i fritidshem.

Anställningen kräver utdrag ur Polisens belastningsregister. För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Fritidspedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Malmbäcks skola har direkt närhet till naturen samt en sporthall nära skolan, vilket inbjuder till lärande i olika miljöer. Skolan har ca 140 elever i förskoleklass till och med åk6. De olika yrkeskategorierna på skolan samverkar utifrån sin profession för varje elevs utveckling. Skolan står inför en spännande utveckling då vi ser att antal elever ökar de närmaste åren. Välkommen att söka om du tillsammans med oss vill skapa en skola och fritidshem där alla känner trygghet, lär och utvecklas. Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.