Lärare i förskoleklass till Åkerskolan

Lärare i förskoleklass till Åkerskolan

Barn- och utbildningsförvaltningen söker lärare i förskoleklass till Åkerskolan. För att utmana och möta eleverna i deras utveckling skapar vi tillsammans undervisning i stimulerande, lärande miljöer. Vi söker dig som är erfaren och trygg. Du ska ha lätt för att bygga goda relationer med elever, vårdnadshavare och medarbetare. Du ska ha lätt för att skapa struktur, rutiner och organisera arbetet. Vi vill att du ser mer till möjligheter än svårigheter. Du ska ha god datorvana, kunna dokumentera ditt utvecklingsarbete, använda datorn som en pedagogiskt metod. Vi vill att det ska vara roligt att vara hos oss Tillsammans skapar vi arbetsro och goda resultat för en skola i världsklass. Barn- och utbildningsförvaltningen arbetar aktivt för att andelen män som arbetar inom skola och förskola ska öka. Vi ser därför gärna manliga sökanden.

Kvalifikationer
Vi söker dig med legitimation och behörighet inom förskola och förskoleklass. Intresse av och förmåga att samarbeta med både barn och vuxna är viktigt. Arbetet bedrivs i arbetslag och det kräver att du kan och tycker om att samarbeta.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 feb 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du arbeta med oss på Åkerskolan, en delvis nybyggd och renoverad skola med stora möjligheter? Åkerskolan är en vackert belägen skola nära omväxlande natur i Nässjö kommun. Skolan bedriver verksamhet inom förskoleklass, grundskolans och grundsärskola årskurser 16, samt fritidshem. Vi arbetar i arbetslag på Åkerskolan och ser oss som en helhet. Vill du bli en kugge i vårt arbetslag, ett härligt gäng med utveckling i sikte! Inom Barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Det ska vara roligt att lära! Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. Varmt välkommen med din ansökan!