Undervisa i cellospel, grundkurs i musik för lågstadiet, ensemblemedverkan/ledning, undervisning av estetelever, instrumenvård och deltagande i utåtriktad verksamhet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig lärare med inriktning cellospel/ensemble. Vi ser helst att du är legitimerad lärare. Vi lägger stor tonvikt vid personlig lämplighet. Du måste tycka om att undervisa och arbeta med barn och unga. Har du biinstrument är det positivt. Gärna tillgång till bil.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 feb 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. Denna tjänst är förlagd till Kulturskolorna i Eksjö kommun 40% och Nässjö kommun 55%. Båda skolorna har vackra, trivsamma och ändamålsenliga lokaler centralt belägna i Eksjö och Nässjö.