It pedagog/ It vaktmästare på Brinells Högstadium

It pedagog/ It vaktmästare på Brinells Högstadium

Vi söker en It-pedagog/ It-vaktmästare till Brinells Högstadium. Sedan hösten 2018 har alla elever tillgång till en egen dator och vi kommunicerar i lärplattformen It´s learning. Vi fortsätter att utveckla vår digitala kommunikation i vår lärplattform i ämneslag, arbetslag och på kompetensutvecklingsdagar. Som It-samordnare/pedagog kommer du att vara en viktig del i att stötta alla i organisationen att nå sin fulla potential genom användande av digitala enheter och skapa en skola där det digitala blir en möjlighet för alla att nå lite längre. Du kommer ha ett nära samarbete med rektor och skolans arbetslag/ämneslag för att utveckla skolans digitaliseringsarbete.

Kvalifikationer
- God teknisk och pedagogisk kompetens. - God kännedom om och förståelse för den pedagogiska verksamheten och dess behov - God kompetens när det gäller att hantera webbplatser, molntjänster och sociala medier. - Du tar egna initiativ och strukturerar arbetsuppgifter. - Du kommunicerar på ett tydligt sätt och behärskar svenska språket väl, både i tal och i skrift.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 mars (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. Brinells Högstadium är en växande skola med ca 320 elever. Vi är en grundskola och en grundsärskola.