Ingsbergs förskola söker förskollärare

Ingsbergs förskola söker förskollärare

Barn- och utbildningsförvaltningen söker förskollärare till Ingsbergs förskola. Förskollärare arbetar med att undervisa och ansvara för barns lärande och utveckling med läroplanen som bas, samt har ansvar för det pedagogiska arbetet i förskolans utbildning. Uppdraget som förskollärare innebär undervisning och organisation av förskolans utbildning för barn. Undervisningen bedrivs både inomhus och utomhus. Vi söker dig som är tydlig ledare och tar tillvara barnens kreativitet och förmågor. Du har lätt för att samarbeta och genomför undervisningen efter gällande styrdokument. Förskolan arbetar i team där ett nära samarbete är en självklarhet. Vi har förmånen att möta olika kulturer och språket är en viktig del i det pedagogiska arbetet.

Kvalifikationer
Vi söker dig med legitimation och behörighet inom förskola. Intresse av och förmåga att samarbeta med både barn och vuxna är viktigt. Du har ett bra förhållningssätt som skapar goda relationer till barnen, vårdnadshavare och kollegier. Du som förskollärare är: - nyfiken, medforskande och reflekterande i ditt arbetssätt. - kreativ, modig och vågar prova nya lösningar som driver verksamheten framåt. - positiv och engagerad. - samarbetsvillig och förändringsbenägen. Arbetet bedrivs i team där det krävs att du kan och tycker om att samarbeta.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nassjo.se
Sista ansökningsdag 22 nov (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.