Idrottslärare till Åkerskolan åk 1-6

Idrottslärare till Åkerskolan åk 1-6

Vi söker nu en idrottslärare inför hösten 2019. Tjänsten innebär huvudsakligen undervisning i idrott.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare med behörighet i idrott. Du är trygg i din lärarroll, tydlig i ditt ledarskap och har lätt för att skapa goda relationer till elever, kollegor och vårdnadshavare.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Rekrytering kan ske löpande under annonseringsperioden. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Åkerskolan är en F-6-skola med ca 430 elever inom grundskola och grundsärskola. Skolan ligger naturskönt nära Skogsvallens idrottsanläggning och med närhet till Nässjös centralstation. Åkerskolan är en övningsskolan, vilket innebär att vi regelbundet tar emot lärarstudenter. Det ser vi som en tillgång och möjlighet till utveckling. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.