Gymnasielärare i ekonomiska ämnen

Gymnasielärare i ekonomiska ämnen

Vi söker en lärare till vår gymnasieskola, som vill vara med att utveckla en verksamhet där elevernas ambitioner står i centrum. Huvudsaklig arbetsuppgift är undervisning inom ekonomiska ämnen på ekonomiprogrammet. Vi ser det som meriterande om du även har utbildning eller erfarenhet av att undervisa inom juridik och entreprenörskap. I tjänsten ingår, förutom undervisning, mentorskap för ekonomielever samt arbete inom arbets- och ämneslag.

Kvalifikationer
Gymnasielärarexamen lärarlegitimation inom ekonomiska ämnen

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 apr 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. Brinellgymnasiet är en kommunal gymnasieskola med ca 1200 gymnasielever, omkring 100 vuxenstuderande och mer än 200 anställda. Hit kommer varje dag elever från flera kommuner på det småländska höglandet för att förverkliga sina ambitioner.