Fritidspedagog till Åkerskolan

Fritidspedagog till Åkerskolan

Barn- och utbildningsförvaltningen söker fritidspedagog till Åkerskolan. Som fritidspedagog arbetar du med att stödja barns utveckling och att på ett praktiskt sätt arbeta med skolans läroplan. Arbetet innebär undervisning och organisation av aktiviteter för skolelever inom grundskola och fritidshem. Verksamheten bedrivs både inomhus och utomhus. Barn- och utbildningsförvaltningen arbetar aktivt för att andelen män som arbetar inom barnomsorgen ska öka. Vi ser därför gärna manliga sökanden.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarexamen med inriktning mot arbete i fritidshem. Intresse av och förmåga samarbeta med både barn, ungdomar och vuxna är viktigt. Meriterande är om du är behörig i bild.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 jan (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Åkerskolan har idag 421 elever från förskoleklass till åk 6. På Åkerskolans fritidshem finns 4 avdelningar med totalt 208 barn inskrivna. Skolan är under tillbyggnad och kommer att få en huskropp till som är inflyttningsklar senare delen av höstterminen 2019. Åkerskolan ligger fint med närhet till skog och idrottsanläggningen Skogsvallen men ändå med bekvämt avstånd till Nässjö tågstation med ca 15 minuters promenad. Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.