Fritidspedagog/lärare i fritidshem till Emåskolan, Bodafors

Fritidspedagog/lärare i fritidshem till Emåskolan, Bodafors

Arbetsplatsen blir på Emåskolans fritidshem och i nuvarande åk 3. Arbetet utgår från styrdokumenten och innebär att planera, genomföra och utvärdera undervisningen på fritidshemmet och i skolan. Du ska tillsammans med övrig personal se till varje barns behov och intresse och kunna stimulera till samspel och demokratiska värderingar. Viktigt är att skapa och bibehålla kontakter med vårdnadshavare.

Kvalifikationer
Du är en trygg, stabil och engagerad person, som har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har god samarbetsförmåga och är strukturerad. Vi söker dig som har examen som fritidspedagog/ lärare i fritidshem.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 jan (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. Emåskolan är belägen i samhället Bodafors med närhet till naturen, vilket inbjuder till lärande i olika miljöer. Skolan har ca 150 elever i förskoleklass till och med åk 3. Till skolan hör två fritidshem; ett i Bodafors och ett i Grimstorp. Till fritidshemmet på Emåskolan söker vi nu en engagerad medarbetare. Vi arbetar varierat med duo-lärarsystem, klasslärare och storklass. De olika yrkeskategorierna samverkar utifrån sin profession för varje elevs utveckling över den samlade skoldagen. Vi har även fördelen att vara med och utbilda morgondagens lärare utifrån att vi är en övningsskola med nära samarbete med Jönköping University. Välkommen att söka om du tillsammans med oss vill skapa en skola där alla känner trygghet, lär och utvecklas.