Fritidslärare till Sandsjöfors/Stensjöns fritidshem

Fritidslärare till Sandsjöfors/Stensjöns fritidshem

Vi söker från höstterminsstart fritidslärare med huvuduppdrag på fritidshemmen i Sandsjöfors/Stensjön. Under elevens samlade skoldag ingår i ditt uppdrag både arbete på fritidshemmet och i skolan. Uppdraget innebär att planera, genomföra, följa upp och utvärdera undervisningen för att nå lärande och utveckling utifrån elevernas förutsättningar. Läroplanen anger målen för elevernas kunskaper samt sociala och personliga utveckling.

Kvalifikationer
Du är en trygg, stabil och engagerad person, som har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är en tydlig ledare, är strukturerad i ditt arbete och har god samarbetsförmåga. Vi söker dig som är legitimerad som lärare i fritidshem. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 mars (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sandsjöfors skola är en landsbygdsskola med ca 100 elever fördelade i förskoleklass-åk 6. Två fritidshem tillhör skolan; ett i Sandsjöfors och ett i Stensjön. Skolan och fritidshemmen utmärks av en god sammanhållning i personalgruppen med tätt samarbete kring eleverna. Sandsjöfors har närhet till Nässjö, Eksjö, Vetlanda och Sävsjö. Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. *