Förskollärare vikariat till Nyhems förskola

Förskollärare vikariat till Nyhems förskola

Nu söker vi vikarier till Nyhems förskola. Vill du bli en del av vårt positiva och härliga gäng på Nyhems förskola? Du arbetar tillsammans i ditt team med undervisning och med LPFÖ-18 som grund. Ditt uppdrag som vikarierande förskollärare innebär undervisning och organisering av aktiviteter för barn. Vi söker dig som är tydlig ledare, drivs av nyfikenhet och tar tillvara och ser barns intressen och förmågor. Tillsammans med teamet skapas en trygg och inspirerande lärmiljö som är tillgänglig för alla barn. Arbetet fördelas inom arbetslaget utifrån Lpfö- 18. Nyhems förskola är en förskola där vi har förmånen att arbeta med barn från flera delar av världen och språket är en central del i vår undervisning. På förskolan arbetar vi med ett gemensamt tema kring hållbar utveckling som tar sin grund i de globala målen 2030. I detta arbete möts personalen i olika konstellationer för ett kollegialt lärande och drivande av de olika projekten där barnens nyfikenhet styr. Vi arbetar aktivt med digitala verktyg som en integrerad del i undervisningen. Undervisningen med barnen bedrivs i mindre grupper under större delen av dagen.

Kvalifikationer
Du har ett relationellt förhållningssätt och skapar goda relationer till barnen, vårdnadshavare och kollegor. Du är nyfiken och vill förundras tillsammans med barnen. Förskolan jobbar aktivt med digitala verktyg i undervisningen därför är ett intresse för digitalisering meriterande. Eftersom arbetet bedrivs i team är det en förutsättning att du kan och tycker om att samarbeta. Kunskap och erfarenheter av arbete med bildstöd och tecken som stöd samt intresse för arbete kring flerspråkighet och interkulturalitet är också meriterande. Vi arbetar med språkutveckling och pedagogisk dokumentation vilket gör att du behöver ha god svenska i tal och skrift.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Intervjuer sker löpande. Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.nassjo.se
Sista ansökningsdag 9 mars 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Nässjö kommun arbetar ett stort antal mycket engagerade medarbetare, som året runt utför ett av de viktigaste yrkena vi har. Vi tror på, och vi är faktiskt lite kända för den upplevda delaktigheten bland medarbetare. Tillsammans har vi tagit fram både en vision och en verksamhetsidé. Dessutom gillar vi korta beslutsvägar där alla kan göra sin röst hörd och dessutom vara med och påverka. Vår kultur präglas av en attityd där ingenting är omöjligt. Vi levererar resultat och lär av varandra. Förskolorna i Nässjö har verksamhetschef, utvecklingsledare, IT-pedagoger, förskollärare med utvidgat utvecklingsuppdrag samt en hög andel specialpedagoger sett till antal förskolor, så här finns det fokus på förskolan och möjlighet att utvecklas. Och nu letar vi efter dig! Alla förskolor i kommunen har fem kompetensutvecklingsdagar per år. Tillsammans med oss på Nyhems förskola får du möjlighet att ge barnen förutsättningar till vidare utveckling och lärande. Nyhems förskola har en svårslagen utsikt över hela Nässjö. Skogen finns både på förskolans gård samt ett stenkast från förskolan. Till förskolan tar du dig från Jönköping på 30 minuter, Tenhult 20 minuter och Eksjö 20 minuter.