Förskollärare till ny förskola med inriktning hållbar utveckling

Förskollärare till ny förskola med inriktning hållbar utveckling

Är du en trygg och yrkesskicklig förskollärare som vill komma vidare i din yrkesroll? Har du en stark vilja att driva utveckling? Nu har du möjlighet att söka tjänst som förskollärare med utvidgat utvecklingsuppdrag inom förskolan i Nässjö kommun. Hos oss står förskolan i fokus och utvecklingsarbete och pedagogiska frågor är en given punkt på dagordningen. I arbetet som förskollärare med utvidgat utvecklingsuppdrag får du arbeta som förskollärare samtidigt som en del av tjänsten avsätts för att driva och hålla i utvecklingsprocesser på förskoleområdet. Tillsammans med arbetslaget tillser du att undervisningen utvecklas på vetenskaplig grund och med beprövad erfarenhet utifrån barnens nyfikenhet och intresse. Tillsammans med rektor beslutas var och hur din kompetens skall tas tillvara och vilken tid det utvidgade utvecklingsuppdraget kräver.

Kvalifikationer
Du är en legitimerad förskollärare med en förmåga att se möjligheter, lösningar och har en god initiativförmåga. Du granskar din praktik samt skapar och utvecklar stimulerande lärmiljöer tillsammans med arbetslaget. En viktig förutsättning är att du har en positiv inställning, flexibilitet och ett stort engagemang när du leder utvecklingsarbete utifrån ett kollegialt lärande. Som tillsvidareanställd i kommunen ingår förmåner såsom ett digitalt verktyg och arbetskläder.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nassjo.se
Sista ansökningsdag 26 jan 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi tror på barns förmåga, och vi tror på dig. Nu har vi skapat en ny typ av tjänst där en del av uppdraget är att jobba med utvecklingsinsatser. Bland annat att starta upp en ny förskola med fokus på återbruk, hållbar utveckling och ett Reggio Emilia-inspirerat arbetssätt. Vi tror på, och vi är faktiskt lite kända för delaktighet bland medarbetare. Dessutom gillar vi korta beslutsvägar där alla kan göra sin röst hörd och vara med och påverka. Förskolan i Nässjö har egen verksamhetschef, utvecklingsledare, IT-pedagoger, förskollärare med utvidgat utvecklingsuppdrag samt högt antal specialpedagoger sett till antal förskolor. Du vill något. Det vill vi med och därför letar vi nu efter dig!