Förskollärare till ny förskola med inriktning hållbar utveckling

Förskollärare till ny förskola med inriktning hållbar utveckling

Du kommer tillsammans med förskollärare med utvidgat utvecklingsuppdrag att ha ett särskilt ansvar för att leda och utveckla undervisning på den nya förskolan och kommer ingå i förskoleområdets utvecklingsgrupp. Du kommer att vara med och arbeta fram lärmiljöer och arbetssätt med fokus på hållbar utveckling, återbruk samt ett Reggio Emilia inspirerat förhållningssätt. Här kommer du att tillhöra en verksamhet där du får möjlighet att prova dina idéer. Sånt gillar vi!

Kvalifikationer
För oss är det viktigt med erfarenhet, men det är ännu viktigare att du är rätt person. Det viktiga är inte vad du har gjort, utan vad du kommer att göra hos och tillsammans med oss. Du är en legitimerad förskollärare med en förmåga att se möjligheter, lösningar och har en förmåga att skapa goda relationer till barn, vårdnadshavare och kollegor. Du är medforskande och reflekterande samt vågar prova på lösningar som driver förskolans utbildning framåt. Som tillsvidareanställd i kommunen ingår förmåner såsom ett digitalt verktyg och arbetskläder.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nassjo.se
Sista ansökningsdag 26 jan 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vi tror på barns förmåga, och vi tror på dig. Nu har vi en förskollärartjänst där en del av uppdraget är att jobba tillsammans med förskollärare med utvidgat utvecklingsuppdrag och vara delaktig i att starta en ny förskola med fokus på återbruk, hållbar utveckling och ett Reggio Emilia-inspirerat arbetssätt.