Förskollärare till förskolor i Bodafors

Förskollärare till förskolor i Bodafors

Vill du bli en del av vårt positiva och härliga gäng i Bodafors förskolor? Nu söker vi en ny kollega och kanske är det Dig vi söker.
Du arbetar tillsammans i ditt team med undervisning och ansvarar för utbildningen i förskolan med LPFÖ-18 som grund. Ditt uppdrag som förskollärare innebär undervisning och organisering av aktiviteter för barn. Vi söker dig som är tydlig ledare, drivs av nyfikenhet och tar tillvara och ser barns intressen och förmågor. Tillsammans med teamet skapas en trygg och inspirerande lärmiljö som är tillgänglig för alla barn. Arbetet fördelas inom arbetslaget utifrån Lpfö- 18.

På Bodafors förskolor har vi förmånen att arbeta med barn från flera delar av världen och språket är en central del i vår undervisning. På förskolorna arbetar vi gemensamt kring Hållbar utveckling, Interkulturellt förhållningssätt samt digitalisering. I detta arbete möts personal i olika konstellationer för ett kollegialt lärande och drivande av de olika projekten där barnens nyfikenhet styr. Vi arbetar aktivt med digitala verktyg som en integrerad del i undervisningen. Undervisningen med barnen bedrivs i mindre grupper under större delen av dagen.

För att tjänsten ska gälla tillsvidare krävs att du har förskollärarlegitimation.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är nyexaminerad eller har legitimation och behörighet inom förskola. Intresse och förmåga att samarbeta är viktigt. Du har ett relationellt förhållningssätt och skapar goda relationer till våra barn, vårdnadshavare och kollegor. Du är nyfiken och vill förundras tillsammans med våra barn.
Förskolan jobbar aktivt med digitala verktyg i undervisningen därför är ett intresse för digitalisering meriterande.
Kunskap och erfarenheter av arbete med bildstöd och tecken som stöd samt intresse för arbete kring flerspråkighet och interkulturalitet är också meriterande.

Vi arbetar med språkutveckling och pedagogisk dokumentation vilket gör att du behöver ha god svenska i tal och skrift.



För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nassjo.se
Sista ansökningsdag 1 dec 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Nässjö kommun arbetar ett stort antal mycket engagerade medarbetare, som året runt utför ett av de viktigaste yrkena vi har.
Vi tror på, och vi är faktiskt lite kända för den upplevda delaktigheten bland medarbetare. Tillsammans har vi tagit fram både en vision och en verksamhetsidé. Dessutom gillar vi korta beslutsvägar där alla kan göra sin röst hörd och dessutom vara med och påverka. Vår kultur präglas av en attityd där ingenting är omöjligt. Vi levererar resultat och lär av varandra. Förskolorna i Nässjö har verksamhetschef, utvecklingsledare, IT-pedagoger, förskollärare med utvidgat utvecklingsuppdrag samt en hög andel specialpedagoger sett till antal förskolor, så här finns det fokus på förskolan och möjlighet att utvecklas.
Och nu letar vi efter dig! Vi erbjuder alla nyutexaminerade förskollärare en mentor samt en i övrigt utvecklad introduktion i arbetet. Allt för att du ska känna dig så förberedd som möjligt. Här kommer du dessutom att tillhöra en verksamhet där du får möjlighet att prova dina idéer. Sånt gillar vi!

Alla förskolor i kommunen har fem kompetensutvecklingsdagar per år. För tillsvidareanställd personal har vi fria arbetskläder för utomhusbruk och ett eget digitalt verktyg.

Nu söker vi dig som har förskollärarlegitimation eller som snart är färdig med din utbildning till förskollärare. Som förskollärare hos oss arbetar du för "Allas lika värde i en lustfylld lärandemiljö" som är förskolornas vision och tillsammans med oss på Bodafors förskolor får du möjlighet att ge barnen förutsättningar till vidare utveckling och lärande. Bodafors förskolor andas goda pedagogiska relationer och ett driv att vilja utveckla och prova nytt!