Förskollärare till Runneryds Norra förskola

Förskollärare till Runneryds Norra förskola

Vill du arbeta på en förskola med positiva och engagerade kollegor som alltid ser laget framför jaget? Då ska du söka till Runneryds Norra. Runneryds Norra förskola startade sin verksamhet januari 2018 med två avdelningar. I våras öppnades den tredje avdelningen och nu är det dags att öppna den fjärde och sista avdelningen så förskolan blir komplett. Vi söker därmed legitimerade förskollärare för att stärka upp våra arbetslag. Som förskollärare kommer du tillsammans med dina kollegor ansvara för utvecklingen av den nya förskolan i Runneryd. Du driver det pedagogiska arbetet i barngruppen, utgår alltid från barnets bästa och skapar miljöer så det blir stimulerande och utmanande för barnens utveckling och lärande. Det systematiska kvalitetsarbetet ingår med en självklarhet i ditt arbetssätt. Arbetet bedrivs i arbetslag och det krävs att du kan och tycker om att samarbeta. På förskolorna i Nässjö kommun har vi från 2019 fyra dagar kompetensutveckling per år. För tillsvidareanställd personal har vi fria arbetskläder för utomhusbruk och ett eget digitalt verktyg. För att tjänsten ska gälla tillsvidare krävs att du har förskollärarlegitimation.

Kvalifikationer
Vi söker dig med legitimation och behörighet inom förskola och förskoleklass. Intresse av och förmåga att samarbeta med både barn och vuxna är viktigt. Du har ett bra förhållningssätt som skapar goda relationer till barnen, vårdnadshavare och kollegor. Du är väl förtrogen med förskolans läroplan och styrdokument. Vi ser gärna att du: är nyfiken, medforskande och reflekterande i ditt arbetssätt. är lösningsfokuserad och har ett professionellt förhållningssätt till ditt yrke ser förändringar som något positivt och utvecklande är lyhörd och engagerad är samarbetsvillig. är flexibel och har god kommunikationsförmåga Kunskap och erfarenheter av teckenkommunikation samt ett interkulturellt förhållningssätt är meriterande.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nassjo.se
Sista ansökningsdag 22 jan (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.