Förskollärare till Fredriksdals förskola, Nässjö

Förskollärare till Fredriksdals förskola, Nässjö

Vill du bli en del av vårt positiva och härliga gäng i Fredriksdal? Nu söker vi en ny kollega och kanske är det just Dig vi söker. Ditt uppdrag som förskollärare innebär undervisning och organisation av aktiviteter för barn med Lpfö-18 som bas. Tillsammans med ditt arbetslag skapas en trygg och inspirerande lärmiljö som är tillgänglig för alla barn. Arbetet fördelas inom arbetslaget utifrån Lpfö-18. Vi söker dig med legitimation och behörighet inom förskola. Intresse av och förmåga att samarbeta med både barn och vuxna är viktigt. Du har ett bra förhållningssätt som skapar goda relationer till barnen, vårdnadshavare och kollegier. Du är: - nyfiken, medforskande och reflekterande i ditt arbetssätt - kreativ, modig och vågar prova nya lösningar som driver verksamheten framåt - positiv och engagerad - samarbetsvillig I Nässjö kommun får du som tillsvidareanställd medarbetare i förskolan digitalt verktyg, arbetskläder och skor för utomhusbruk. Barn- och utbildningsförvaltningen arbetar aktivt för att andelen män som arbetar inom förskolan ska öka. Vi ser därför gärna manliga sökanden.

Kvalifikationer
Vi söker dig med legitimation och behörighet inom förskola. Intresse av och förmåga att samarbeta med både barn och vuxna är viktigt. Arbetet bedrivs i arbetslag och det kräver att du kan och tycker om att samarbeta.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Anställningsintervjuer kommer ske löpande. Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nassjo.se
Sista ansökningsdag 1 juni 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. Fredriksdals förskola är en mindre förskola som invigdes våren 2011. Förskolan har fina, ljusa lokaler och omges av en härlig utemiljö med många inspirerande lär- och lekmiljöer. Förskolan ligger centralt beläget i Fredriksdal med närhet till både skog och sjö. Till förskolan tar du dig från Jönköping på 30 minuter, Tenhult 20 minuter och Nässjö 10 minuter.