Förskollärare till Åker- och Åkershälls förskolor

Förskollärare till Åker- och Åkershälls förskolor

Barn- och utbildningsförvaltningen söker förskollärare till Åker- och Åkershälls förskolor. Förskollärare arbetar med barns lärande och utveckling med läroplanen som bas, och har ansvaret för det pedagogiska arbetet i arbetslaget. Arbetet innebär undervisning och organisation av aktiviteter för barn. Verksamheten bedrivs både inomhus och utomhus. Barn- och utbildningsförvaltningen arbetar aktivt för att andelen män som arbetar inom förskolan ska öka. Vi ser därför gärna manliga sökanden.

Kvalifikationer
Vi söker dig med legitimation och behörighet inom förskola och förskoleklass. Du har lätt för att samarbeta och genomför arbetet i verksamheten efter gällande styrdokument.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag. Löpande rekrytering.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nassjo.se
Sista ansökningsdag 18 okt 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. Åkers förskola är belägen i Nässjö och stod färdigt hösten 2014. Förskolan består av sju avdelningar, där den ena avdelningen är uteavdelningen Stock och Sten. Vi har en stor gård med mycket utrymme för lek och naturen finns nära till hands. På förskolan finns det en stor ateljé där barnen får använda sin kreativitet tillsammans med en ateljépedagog. Åkers förskola är även VFU skola. Åkershälls förskola (tidigare förskolan Storken) är en flerspråkig förskola som ligger i ett av Lindens hyreshus. Förskolan har två avdelningar och har gångavstånd till skog och sjö.