Förskollärare till Älvshultets förskola, Nässjö

Förskollärare till Älvshultets förskola, Nässjö

Barn- och utbildningsförvaltningen söker förskollärare till Älvshultets förskola, Nässjö.

I Nässjö kommun arbetar vi aktivt för en likvärdig förskola. Där blir du som förskollärare en viktig resurs. Som förskollärare arbetar du med förskolans vision för ögonen "Allas lika värde i en lustfylld lärandemiljö". Du arbetar för att skapa en rolig, trygg och lärorik utbildning där barnen och du är med och lägger grunden för det livslånga lärandet.
Vi arbetar med läroplanen som bas, och har ansvaret för det pedagogiska arbetet i arbetslaget. Ditt arbetet präglas av en tydlig respekt för individen samt en god relation till barn, vårdnadshavare och kollegor.
Vi arbetar också med en språkfrämjande undervisning då vi har många barn från olika kulturer.

Barn- och utbildningsförvaltningen arbetar aktivt för att andelen män som arbetar inom förskolan ska öka. Vi ser därför gärna manliga sökanden.

I Nässjö kommun får du som tillsvidareanställd medarbetare i förskolan digitalt verktyg och arbetskläder för utomhusbruk.

Kvalifikationer
Vi söker dig med legitimation och behörighet inom förskola och förskoleklass. Intresse av och förmåga att samarbeta med både barn och vuxna är viktigt. Arbetet bedrivs i arbetslag och det kräver att du kan och tycker om att samarbeta.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

Rekrytering sker löpande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nassjo.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun.
Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.

Älvshultets förskola ligger i området Älvshultet. Det är ett lugnt villakvarter utan genomfartstrafik. Förskolan är belägen i skogskanten varav en del är inhägnad och tillhör vår gård.