Förskollärare till Älvshultets förskola, Nässjö

Förskollärare till Älvshultets förskola, Nässjö

Barn- och utbildningsförvaltningen söker förskollärare till Älvshultets förskola, Nässjö. Förskollärare arbetar med barns lärande och utveckling med läroplanen som bas, och har ansvaret för det pedagogiska arbetet i arbetslaget. Arbetet innebär undervisning och organisation av aktiviteter för barn. Verksamheten bedrivs både inomhus och utomhus. Barn- och utbildningsförvaltningen arbetar aktivt för att andelen män som arbetar inom förskolan ska öka. Vi ser därför gärna manliga sökanden.

Kvalifikationer
Vi söker dig med legitimation och behörighet inom förskola och förskoleklass. Intresse av och förmåga att samarbeta med både barn och vuxna är viktigt. Arbetet bedrivs i arbetslag och det kräver att du kan och tycker om att samarbeta.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag. Rekrytering sker löpande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nassjo.se
Sista ansökningsdag 25 mars (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. Älvshultets förskola ligger i området Älvshultet. Det är ett lugnt villakvarter utan genomfartstrafik. Förskolan är belägen i skogskanten varav en del är inhägnad och tillhör vår gård. Älvshultets förskola består av två avdelningar: Solen och Månen, en för större och en för mindre barn.