Förskoleresurs med erfarenhet av diabetes typ 1 till Åkers förskola

Förskoleresurs med erfarenhet av diabetes typ 1 till Åkers förskola

Barn- och utbildningsförvaltningen söker förskoleresurs med erfarenhet av diabetes typ 1 till Åkers förskola. Som förskoleresurs arbetar du i förskolan och hjälper barn som behöver stöd för att kunna utvecklas i förskolans verksamhet. Resurspersonens funktion kan innebära både arbete med enskilda barn såväl som arbete i barngrupp.

Kvalifikationer
Intresse av och förmåga att samarbeta med både barn och vuxna är viktigt. Arbetet bedrivs i arbetslag och det kräver att du kan och tycker om att samarbeta. Vi ser att du är en erfaren undersköterska/barnskötare med erfarenhet av diabetes typ1 (småbarn), medicinering, kolhydratberäkning m.m.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.nassjo.se
Sista ansökningsdag 28 okt 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. Åkers förskola består av tre avdelningar som heter Solen, Vinden och Vattnet. På Åkers förskola finns även uteavdelningen Stock och Sten. Förskolan har en stor gård med mycket utrymme för lek, och naturen finns nära till hands.