Emåskolan, Bodafors söker lärare till åk 1

Emåskolan, Bodafors söker lärare till åk 1

Vi söker en lärare med huvuduppdrag att vara klasslärare i åk 1 från höstterminens början. Uppdraget som lärare innefattar att planera, genomföra och utvärdera undervisning för att nå lärande och utveckling hos eleven utifrån dennes individuella förutsättningar. Du ska dokumentera och följa upp elevens lärande och utveckling samt kommunicera detta med eleven och vårdnadshavare. Uppdraget styrs av skollag, läroplan, kursplaner och kommunala styrdokument.
Som lärare ska du se varje elev, stärka elevens tilltro till sin egen förmåga att lära och stimulera till ett livslångt lärande. Du ska vara ledaren i klassrummet och kunna bygga goda relationer till elever och vårdnadshavare. Arbetet bedrivs tillsammans med andra i ett arbetslag.


Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som har lärarexamen och legitimation i att undervisa mot de lägre åldrarna.För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 maj 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun.

Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.

Emåskolan är belägen i samhället Bodafors med närhet till naturen, vilket inbjuder till lärande i olika miljöer. Skolan har ca 140 elever i förskoleklass till och med åk 3. Till skolan hör två fritidshem. De olika yrkeskategorierna samverkar utifrån sin profession för varje elevs utveckling. Skolan står inför ett spännande renoveringsarbete, där den nya skolan beräknas vara färdig 2020. Vi har även fördelen att vara med och utbilda morgondagens lärare utifrån att vi är en övningsskola med nära samarbete med Jönköping University.