Elevassistent till åk 4 Åkerskolan

Elevassistent till åk 4 Åkerskolan

Vi söker en elevassistent till åk 4 på Åkerskolan. Du kommer att stödja elever i skolarbetet och socialt under skoldagen. Arbetet innebär ett tätt samarbete med lärarna i arbetslaget med elevernas behov i fokus. Tjänsten som elevassistent omfattar 75 %. Vid önskemål om sysselsättning om 100 % kan tjänsten kombineras med arbete på fritids i Fredriksdal efter skoldagens slut. Fredriksdal ligger ca 6 km från Åkerskolan. Därför bör du ha tillgång till bil.

Kvalifikationer
Önskemål om kompetens inom neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik. Du bör vara lugn, trygg och flexibel i din yrkesroll och i relation till eleverna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Rekrytering kan ske löpande under annonseringstiden. Tjänsten kan komma att ianspråktas av övertalig/inlasad personal. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Åkerskolan är en F-6 skola som ligger naturskönt med närhet till Skogsvallen och centralstationen i Nässjö. Skolan har precis genomgått en omfattnande tillbyggnad. Planerad inflyttning är nu i november. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.