Barnskötare till förskolan Nässjö kommun

Barnskötare till förskolan Nässjö kommun

Som barnskötare arbetar du för att skapa en rolig, trygg och lärorik förskola där du lägger grunden för det livslånga lärandet. Uppdraget innebär att tillsammans med förskollärare; planera, genomföra, dokumentera och utvärdera förskoleverksamheten. Tillsammans arbetar vi mot målen i läroplan, skollag och kommunala styrdokument. Ditt arbete präglas av en tydlig respekt för individen samt en god relation till barn, vårdnadshavare och kollegor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är barnskötare med examensbevis från barn- och fritidsprogrammet med inriktning pedagogiskt arbete eller annan motsvarande utbildning som barnskötare. Du är positiv och bidrar med arbetsglädje, är kommunikativ och samarbetar väl med din omgivning. Du bidrar till att nå uppsatta mål och följer förskolans styrdokument. Du är en ansvarsfull och lösningsfokuserad person som bidrar till förskolans utveckling och kan anpassa ditt arbetssätt efter verksamhetens behov. Du har ett förtroendefullt, professionellt och trevligt bemötande gentemot barn, vårdnadshavare och kollegor. Du har goda kunskapande i svenska, i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten och du bör ha arbetat minst ett år inom förskoleverksamhet.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning, Barnskötare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med på tåget där vi vässar framtidens invånare? Nu hjärnvägars åker vi - är du redo? Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Ett exempel är att vår tillsvidareanställda personal inom förskolan tillhandahålls arbetskläder för utevistelse. Ett annat att man får ett personligt It-verktyg. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. Nässjö kommun söker nu barnskötare till våra olika förskolor. Har du önskemål om att arbeta på någon specifik ort eller förskola så anger du det i din ansökan. Vi kommer löpande kalla till intervju.