Barnskötare till Pooltjänster i förskolan

Barnskötare till Pooltjänster i förskolan

Vi söker dig som vill anta utmaningen att arbeta i olika arbetslag och på nya spännande arbetsplatser. Aktuella områden är Runneryd, Handskeryd, Anneberg och Bodafors. Anställningen innebär att arbeta som korttidsvikarie inom förskolan 1-5 år i Nässjö kommun. Med kort varsel får du arbeta där vakans uppstår. De dagar du inte blir bokad genom vikarieförmedlingen har du basplacering på en förskola.Kvalifikationer
I första hand söker vi dig som har en barnskötarutbildning med inriktning mot förskola.
Du ska vara trygg, stabil och ha lätt för att anpassa dig till nya situationer och förändrade omständigheter. Intresse av och förmåga att samarbeta med både barn och vuxna är viktigt.
Förmåga att kunna ta initiativ och vara aktiv samt lyhörd för verksamhetens behov och rutiner.

Körkort och tillgång till bil är ett krav.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning, Barnskötare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nassjo.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun.
Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.