Barnskötare till Egnahems förskola

Barnskötare till Egnahems förskola

Är du vår nya medarbetare som vill vara med och starta upp en ny 4 avdelningsförskola i hembygdsparken i Nässjö? Under tiden förskolan byggs startar vi upp 3 tillfälliga avdelningar strax intill "Slottet" på Brinellgatan 13. När den nya förskolan är färdig flyttas barn och personal över till den nya förskolan. Vår vision är "Allas lika värde i en lustfylld lärandemiljö". Undervisningen i förskolan kommer bedrivas ute som inne. Pedagoger som har en tillsvidaretjänst får arbetskläder samt en egen Ipad. Nu ser vi fram emot att möta just DIG. Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer
Vi söker dig som barnskötare med examensbevis från barn- och fritidsprogrammet med riktning pedagogiskt arbete eller annan utbildning som barnskötare. Du är positiv och bidrar med arbetsglädje, är kommunikativ och samarbetar väl med din omgivning. Du bidrar till att nå uppsatta mål och följer förskolans styrdokument. Du är en ansvarsfull och lösningsfokuserad person som bidrar till förskolans utveckling och kan anpassa ditt arbetssätt efter verksamhetens behov. Du har ett förtroendefullt, professionellt och trevligt bemötande gentemot barn, vårdnadshavare och kollegor. Olika spetskompetenser är meriterande, såsom: - erfarenhet av teckenkommunikation - ett interkulturellt förhållningssätt - kunskap om digitalisering - har intresse av återbruk - musik/rytm/dans - natur/miljö och teknik - matematik och språk - dokumentation

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning, Barnskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nassjo.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.