Annebergs skola söker lärare till Förskoleklass.

Annebergs skola söker lärare till Förskoleklass.

Barn- och utbildningsförvaltningen söker förskollärare/lärare till Annebergs skola Som Förskollärare/lärare är du ansvarig för undervisningen i förskoleklass. Du arbetar med barns lärande och utveckling med läroplanen som bas, Arbetet innebär undervisning och organisation av aktiviteter för barn. Verksamheten bedrivs både inomhus och utomhus. Barn- och utbildningsförvaltningen arbetar aktivt för att andelen män som arbetar inom förskolan ska öka. Vi ser därför gärna manliga sökanden.

Kvalifikationer
Vi söker dig med legitimation och behörighet inom förskoleklass/lärare .Intresse av och förmåga att samarbeta med både barn och vuxna är viktigt. Arbetet bedrivs i arbetslag och det kräver att du kan och tycker om att samarbeta.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 sept (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Annebergs skola söker förskollärare/lärare till förskoleklass. Annebergs skola ligger ca 1.5 mil från Nässjö och är en skola med ca 200 elever. Hos oss får du möjlighet att arbeta tillsammans med positiva kollegor med flera olika kompetenser. Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.