Annebergs skola söker lärare i de tidiga åren

Annebergs skola söker lärare i de tidiga åren

Annebergs skola söker lärare i de tidigare åren till arbetslag F-3. Tjänsten gäller för årskurs 1 tillsammans med en lärarkollega som följer med klassen upp från förskoleklassen. Skolan tillämpar ett två-lärarsystem vilket innebär att det finns två lärare som ansvarar för undervisningen. Det innebär också att flexibiliteten ökar avseende en anpassad undervisning utifrån elevernas behov. Uppdraget innebär att planera och genomföra undervisning för att nå lärande och utveckling utifrån elevernas individuella förutsättningar. Läroplanen anger målen för elevernas kunskaper, sociala och personliga utveckling.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad och har behörighet att undervisa i berörda ämnen i grundskolans tidigare år. Att tycka om barn och ungdomar är en förutsättning för att arbeta inom skolan. Arbetet bedrivs i arbetslag och det kräver att du kan och tycker om att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid förtänksamhet, flexibilitet och ett salutogent förhållningssätt gentemot elever, kollegor och vårdnadshavare.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. Anneberg ligger strategiskt till mellan Eksjö och Nässjö med bl.a. bra bussförbindelser. Annebergs skola är till stora delar en nybyggd skola som ligger i tätorten Anneberg, ett samhälle med drygt 800 invånare. Lektionssalarna är rymliga och bra tekniskt utrustade. Verksamheten omfattar en förskoleklass samt grundskola för årskurserna 1-6. Skolan har ca. 220 elever. Varje elev har en Ipad (1-3) samt en dator ( 4-6). Skolan är centralt belägen i Annebergs samhälle med en stor skolgård som erbjuder många rastaktiviteter, detta i direkt närhet till naturen. Vi har tillgång till en stor fullskalig idrottshall och en bra tekniskt utrustad aula med plats för 150 personer. Omedelbart utanför till skolan finns även Annebergs bibliotek och medborgarkontor. Skolan har en egen rektor, administratör och vaktmästare. På skolan jobbar också två speciallärare, kurator och skolsköterska.