Ängs skola och förskola söker tillsammans en pedagog

Ängs skola och förskola söker tillsammans en pedagog

Din roll på skolan/förskolan blir att finnas med i båda verksamheterna. Dagarna kan se lite olika ut beroende på behov och situation. Du kommer verka för en helhet för skolan/förskolan och får fördelen att lära känna alla barn. Du kommer samarbeta med personal och föräldrar. Du kommer leda grupper av barn/elever både i större och mindre konstellationer. Eftersom denna tjänst är ny så finns det stort utrymme att vara med att påverka vårt "brobyggande" mellan verksamheterna.

Kvalifikationer
Vi söker i första hand en utbildad pedagog inom förskolan, fritidshemmet eller i skolan. Även du som saknar den formella utbildningen men har gedigen erfarenhet av att arbeta med barn, är välkommen att söka. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande. Intervjuer sker fortlöpande så tveka inte att skicka in din ansökan. Ett tips är att redan nu beställa ett utdrag ur polisens belastningsregister.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 dec (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. Äng är en liten ort mellan Nässjö och Forserum. Ängs skola och förskola är i ett startskede när det gäller att samarbeta runt barnen från det de börjar förskolan fram till åk 3.