Skadetekniker (Bilplåtslagare)

Skadetekniker (Bilplåtslagare)

Vill du bli en del av ett vinnande team och få möjligheten att jobba med den senaste tekniska utrustningen i ett framgångsrikt företag? Atteviks skadeverkstad i Nässjö behöver nu utöka med en skadetekniker.

Som skadetekniker på Atteviks kommer du arbeta med krockskadade, främst större och strukturella reparationer av personbilar och transportbilar. Du kommer ingå i ett starkt och trivsamt skadeteam. Volkswagengruppens bilprogram är ett av de modernaste och våra produkter ligger bland de absolut främsta i dagens teknikutveckling. Hos oss kommer du därför erbjudas kontinuerlig utbildning och vidareutveckling i din roll.

Du kommer att få jobba i supermoderna, luftiga lokaler med ny utrustning.

Skadeteamet består idag av 20 motiverade och engagerade individer. Vi driver hela skadeprocessen: Skadebesiktning, administration, skadereparation, aluminiumreparationer, lackering, plastreparationer, mekaniskt, AC, hjulmätning och kalibrering.

I rollen som skadetekniker kommer du främst att jobba med våra större skador; bakskärms-, tak- och tröskelbyten, arbeta i riktbänk och måttrikta strukturella skador. Även mindre skador förekommer.

Vi söker dig som är noggrann, ambitiös och som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Du har en stark drivkraft och trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Vi ser gärna att du har erfarenhet av dagens bilteknik och är van att arbeta så väl självständigt som i team. Vi tror också att du har ett stort motorintresse och drivs av nyfikenhet och viljan att lösa problem. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

Du som söker har utbildning eller år av erfarenhet inom fordonskarosseri, måttriktning och svetsning. B-körkort är ett krav.

Vill du veta mer om tjänsten maila vår Skadeverkstadschef i Nässjö Magnus Wideson på magnus.wideson@atteviks.se eller ring 0380-55 63 21.

Sista ansökningsdag är 2018-11-30. Vi genomför intervjuer kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 dec (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena; VW, Audi, SEAT, Skoda och Scania.

Atteviks är en modern koncern med verksamhet på åtta olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: Personvagnar och Lastvagnar. Moderbolaget Atteviks Bil har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på 2 miljarder och har ca 400 anställda.