Servicerådgivare Skadeverkstad.

Servicerådgivare Skadeverkstad.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som servicerådgivare på vår skadeverkstad i Nässjö kommer du arbeta i kundmottagningen, med in/utlämning av bil, skapande av arbetsorder och skadekalkyl, besiktning av mindre skador samt viss arbetsplanering.

Vem är du ?
Vi söker dej som har hög servicekänsla, god administrativ förmåga, arbetar strukturerat, har gott ordningssinne, datavana samt har viss bilkännedom.

Tidigare erfarenhet från skadebranschen är meriterande.

Vad kan Atteviks erbjuda dig?
Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande arbete i ett glatt och trevligt gäng. Skadeteamet består idag av cirka 20 personer, med god sammanhållning och strukturerat arbete. Lokalerna är moderna, ljusa och luftiga.


Ansökan och frågor

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Magnus Wideson på telefon 0380-55 63 21 eller mail magnus.wideson@atteviks.se.

Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2018-11-30. Vi genomför löpande urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 dec (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena; VW, Audi, SEAT, Skoda och Scania.

Atteviks är en modern koncern med verksamhet på åtta olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: Personvagnar och Lastvagnar. Moderbolaget Atteviks Bil har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på 2 miljarder och har ca 400 anställda.