Vi söker Servicechef till Atteviks Lastvagnar i Nässjö

Som servicechef är du ansvarig för affärsprocessen i verkstaden samt att driften av verkstad, reservdelar och kundmottagning görs så effektivt och lönsamt som möjligt. Du ansvarar även för kundrelationerna. Vi lever för våra kunder och vi har idag ett mycket stort förtroende bland våra kunder som vi vill fortsätta att bibehålla och utveckla, bland annat via vår utmärkta service.

Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Hantera driften av verkstad, reservdelar och kundmottagning på ett effektivt och lönsamt sätt.
  • Bygga och utveckla kundrelationer genom att tillhandahålla utmärkt kundservice.
  • Leda och motivera personalen i verkstaden, reservdelsavdelning och kundmottagning.
  • Rekrytera, utveckla och utbilda personal för att uppfylla verksamhetens krav.
  • Säkerställa att lagar och krav för verkstaden, reservdelsavdelning och kundmottagning uppfylls.
  • Ansvara för att verkstaden hålls ren och välordnad samt att verktyg och maskiner hålls i gott skick.
  • Bevaka och analysera verkstadens driftkostnader och utgiftsbudget.
Utbildning och arbetslivserfarenhet:
Vi söker dig som har tidigare chefs/ledarerfarenhet och dokumenterad organisations- och administrationsförmåga. Teknisk erfarenhet av fordonsreparationer och underhåll samt erfarenhet från branschen är önskvärt. Du kanske idag är verksam utanför fordonsbranschen och verksam inom t.ex. tillverknings- eller servicebranschen.

För att lyckas i tjänsten bör du ha:
För att utföra arbetsuppgifterna på ett framgångsrikt sätt bör du ha förmågan att kunna leda ditt lag genom delegering och ansvarsfördelning samt att arbeta på eget initiativ och under press. Du bör ha förmågan att organisera ditt eget och personalens arbete samt ha kunskap om personalhantering. Allmän datorvana, god problemlösningsförmåga. Körkort för tunga fordon är önskvärt.

Ansökan och frågor:
Vill du veta mer om tjänsten maila till vår Servicemarknadschef Ola Åverling på ola.averling@atteviks.se eller ring 036-34 89 19. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan, utan skicka denna tillsammans med ditt CV så snart som möjligt. Ansökan sker via vår karriärsida.
Mer info
Kontaktperson Ola Åverling
Email Mejla Ola Åverling
Område Nässjö
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.atteviks.se/Lastvagnar
Sista ansökningsdag 7 juli (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena VW, Audi, SEAT, ŠKODA och Scania. Atteviks är en modern koncern med verksamhet på åtta olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: Personvagnar och Lastvagnar. Moderbolaget Atteviks Bil har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på 2 miljarder och har ca 400 anställda.