Mekaniker

Mekaniker

Lastbilsmekaniker:
Som mekaniker hos Atteviks Lastvagnar är dina huvudsakliga arbetsuppgifter service och reparationer av Scanias lastbilar.

Bussmekaniker:
Atteviks Lastvagnar i Nässjö kommer från och med juni 2020 att ansvara för en bussverkstad placerad hos vår kund i Nässjö. Vi söker nu dig som vill bli vår mekaniker på plats hos kund. Som bussmekaniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter reparationer av Scanias bussar.

Som person är du:
Vi förutsätter att du besitter en hög nivå av servicekänsla och tar gärna egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta och ansvar är för dig en självklarhet. Du bör ha sinne för ordning, vara stresstålig och ambitiös. Du har fordonsteknisk utbildning. Erfarenhet från branschen och körkort för tunga fordon är en merit. Du bör se jobbet långsiktigt och ha en utpräglad vilja att lära dig mer och utvecklas inom företaget. Vi kommer att ge dig utbildning genom vår generalagent Scania.

Ansökan och frågor:
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till vår Servicemarknadschef Ola Åverling på telefon 036-34 89 19 eller mail ola.averling@atteviks.se.
Vi genomför löpande urval och intervjuer. Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.atteviks.se/lastbilar
Sista ansökningsdag 18 feb 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena VW, Audi, SEAT, SKODA och Scania. Atteviks är en modern koncern med verksamhet på åtta olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: Personvagnar och Lastvagnar. Moderbolaget Atteviks Bil har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på 2 miljarder och har ca 400 anställda.