Mekaniker/tekniker för lastbil och buss

Mekaniker/tekniker för lastbil och buss

Smart. Nyfiken. Problemlösare. Vi söker en mekaniker till vårt team i Nässjö.

Är det du?Som mekaniker på Atteviks Lastvagnar är dina huvudsakliga arbetsuppgifter reparationer av Scanias lastbilar och bussar. Hos oss har du stora möjligheter att utvecklas. Vi ger dig löpande utbildning genom vår generalagent Scania samt genom övriga samarbetspartners.

Vi hoppas att du:
  • har en hög känsla för service.
  • tar egna initiativ.
  • har lätt för att samarbeta.
  • är ansvarstagande.
  • står för ordning och reda.
  • har fordonsteknisk utbildning.

Erfarenhet från branschen och körkort för tunga fordon är en merit. Du bör se jobbet långsiktigt och ha en utpräglad vilja att lära dig mer och utvecklas inom företaget.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Servicechef Mia Olofsson på telefon 0380-55 44 91 eller e-post mia.olofsson@atteviks.se.

Vi genomför löpande urval och intervjuer. Välkommen att ansöka så snart som möjligt.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.atteviks.se/lastbilar
Sista ansökningsdag 12 juni 2021 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena VW, Audi, SEAT, SKODA och Scania. Atteviks är en modern koncern med verksamhet på åtta olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: Personvagnar och Lastvagnar. Moderbolaget Atteviks Bil har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på 2 miljarder och har ca 400 anställda.