Bussmekaniker

Bussmekaniker

Vi söker en bussmekaniker med placering på verkstad hos vår kund i Nässjö. Vi ska tillsammans skapa förutsättningar för att kunden ska ha körklara bussar i toppskick. Är detta något för dig?

Atteviks Lastvagnar i Nässjö kommer från och med juni 2020 att ansvara för en bussverkstad placerad hos vår kund i Nässjö. Vi söker nu dig som vill bli vår mekaniker på plats hos kund.

Som person är du:
Vi förutsätter att du besitter en hög nivå av servicekänsla och tar gärna egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta och ansvar är för dig en självklarhet. Du bör ha sinne för ordning, vara stresstålig och ambitiös. Du har fordonsteknisk utbildning. Erfarenhet från branschen och körkort för tunga fordon är en merit. Du bör se jobbet långsiktigt och ha en utpräglad vilja att lära dig mer och utvecklas inom företaget.

Om tjänsten:
Som bussmekaniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter reparationer av Scanias bussar. Hos oss har du stora möjligheter att utvecklas. Vi ger dig löpande utbildning genom vår generalagent Scania samt genom övriga samarbetspartners.

Organisatoriskt lyder tjänsten under vår teamledare som ansvarar för verkstaden hos kund. Teamledaren tillsammans med mekaniker är de som sköter det dagliga underhållet på plats hos kund och som tillsammans skall skapa de bästa förutsättningarna för att kunden alltid ska ha körklara bussar i toppskick.

Frågor & ansökan:
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till vår Servicemarknadschef Ola Åverling på telefon 036-34 89 19 eller mail ola.averling@atteviks.se.

Vi genomför löpande urval och intervjuer. Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 december 2019.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.atteviks.se/lastbilar
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena VW, Audi, SEAT, SKODA och Scania. Atteviks är en modern koncern med verksamhet på åtta olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: Personvagnar och Lastvagnar. Moderbolaget Atteviks Bil har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på 2 miljarder och har ca 400 anställda.