Vi söker operatörer till kund i Nässjö

Vi söker operatörer till kund i Nässjö

Gillar du teknik och är strukturerad, noggrann och stresstålig? Tycker du om att träna och skulle vilja kombinera träning med arbete? Då kan tjänsten som operatör hos vår kund i Nässjö vara jobbet för dig!

Om rollen
Som operatör är du ansvarig för att kontrollera, förbereda och fylla på gasflaskor enligt företagets och kundernas högt ställda kvalitets och säkerhetskrav. Analys av den färdigställda produkten ingår också i arbetet. Då flaskorna fylls med medicinsk gas är det viktigt att du är noggrann och följer riktlinjer så allt blir korrekt vad gäller lagerhållningen och packningen av flaskor.

Du är en problemlösare som ser när service och underhållsarbete behöver utföras på gasstationen. Vi önskar även att du på ett aktivt sätt kan vara med i förbättrings- och kvalitetsarbetet på företaget. Arbetstiden är förlagd under dagtid mån-fre 07.00-15.45

Om dig
Du är ansvarstagande. Du gillar inte att sitta still utan drivs av att prestera både i team och självständigt. Du är stresstålig och arbeta på ett lugnt och strukturerat sätt även i stressiga situationer. Som person är du serviceinriktad, flexibel och gillar att lära dig nya saker.

Krav är flytande svenska i tal och skrift.
Meriterande är om du har ett truck-kort.

Intervjuer och tillsättning kan komma att ske innan annonstiden gått ut.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om tjänsten
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Att arbeta som konsult på Adecco

Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. På sikt är tanken att för rätt person få en anställning direkt hos kund. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Annika Holm Lindström via annika.holm.lindstrom@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 9 juli 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.