Accountant/Treasurer till Draka Kabel

Accountant/Treasurer till Draka Kabel

Har du utbildning inom ekonomi och helst ett par års erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning? Är du nyfiken, samarbetsvillig och önskar utveckla dina nuvarande kunskaper? Trivs du med att ha ansvar och arbeta med olika typer av arbetsuppgifter?

Draka kabel söker nu en Accountant för tillsättnin snarast.

Prysmian Group är världens största kabeltillverkare och marknadsledare i tillverkning av elektriska kablar. Den svenska delen heter Draka Kabel Sverige AB och produkterna marknadsförs under de välrenommerade varumärkena Draka, Prysmian och General Cable. Gruppen finns i över 50 länder och har 30 000 anställda. Med innovativa lösningar hjälper vi våra kunder att överföra energi och information på ett effektivt sätt, överallt! I den svenska delen av företaget finns fabriken och huvudkontoret i Nässjö och totalt är vi i dagsläget 180 medarbetare. Mer information finns på www.prysmiangroup.com och www.draka.se.

Hur ser din dag ut?
Den här tjänsten omfattar löpande ekonomiarbete med samarbete både internt och externt. Bl a hanterar du kund- och leverantörsreskontra, stöttar våra outsourcade ekonomifunktioner i form av statisk och rapporter. Du deltar i löpande redovisningsarbete och rapportering. På ekonomiavdelningen arbetar förutom finanschefen även en controller och en redovisningschef och tillsammans driver och utvecklar ni ekonomifunktionen inom Draka Kabel.

Vem trivs här?
Du är en positiv och serviceinriktad person som trivs bäst i en vardag som innebär många varierande arbetsuppgifter. Du har lätt för att lära och bidrar med egna idéer på förändringar som gör avdelningen effektivare. Självklart gillar du att arbeta med siffror och du föredrar ett strukturerat arbetssätt. Du driver gärna dina uppdrag självständigt men trivs i samarbete i projekt och utvecklingsarbete. Dina kollegor uppfattar dig som pålitlig, noggrann och serviceminded.
Vi söker dig som ekonomisk utbildning och ett par års arbete på en ekonomiavdelning. Du kommer att kommunicera både internt och externt och mycket goda kunskaper i det svenska språket är en förutsättning. Då koncernspråket är engelska är goda kunskaper i engelska också ett krav. Mycket goda datakunskaper, framförallt i Excel är ett krav.

Vad erbjuder vi?
Draka Kabel avser hyra in denna tjänst via Adecco till en början men för rätt person finns goda möjligheter att få fast tjänst inom kort.
Låter detta intressant skall du ansöka snarast möjligt dock senast 23 september. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Frågor ang tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Victoria Grann Hammarström 036-351034. victoria.hammarstrom@adecco.se

Adecco använder personlighetstester i sitt urvalsarbete. Dessa skickas till dig via mail och det är viktigt att genomföra dessa så snart som möjligt. Du är alltid välkommen att höra av dig om du har några frågor.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.