Materialplanerare till Trafikverket i Nässjö!

Materialplanerare till Trafikverket i Nässjö!

Har du en bakgrund inom logistik och vill börja din resa som materialplanerare? Som materialplanerare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Trafikverkets räkning dig som vill starta din karriär som materialplanerare på Trafikverkets logistikavdelning i Nässjö. Avdelningen har en omsättning på cirka 2 miljarder kronor och har cirka 80 anställda i Nässjö och Sannahed. Som logistikstöd till både nybyggnationer och underhåll av befintlig anläggning säkrar de försörjningen, ansvarar för, och samordnar flödet i hela logistikkedjan från leverantör till entreprenör. Trafikverket har en nationell syn på deras totala behov och tror att en tidig dialog med samarbetspartners är nyckeln till framgång för alla parter.

Som materialplanerare är du Trafikverkets logistikrepresentant gentemot leverantören. Arbetet innebär att styra och hålla samman de operativa och administrativa kontakterna med leverantörer för att säkerställa försörjningsflödet för tilldelat sortiment. En stor del av ditt arbete innefattar kontakt med leverantörer samt andra kontakter internt inom Trafikverket. I rollen söttar du avdelningen med materialstyrning, prognoser, beställningar, uppföljningar och är med och driver förbättrings-/utvecklingsarbete.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer att agera stöd till ordinarie Materialplanerare och exempelvis arbeta med:
 • Att styra material och planera leveransvägar utifrån beställarens behov
 • Att ställa in och underhålla parametrar i affärssystemet M3 för att styra det logistiska flödet av artiklar
 • Att optimera köpmängd, köpfrekvens, säkerhetslager och totallager för de artiklar du ansvarar över
Vi söker dig som
 • Har en färdig universitets- eller högskoleutbildning inom ett relevant område, förslagsvis inom logistik
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då det krävs i det dagliga arbetet
 • Har erfarenhet av att jobba i affärssystem och är trygg med Officepaketet
 • Har B-körkort
Det är meriterande om du:

* Har arbetslivserfarenhet inom materialplanering, men detta är inget krav.

Som person är du:
 • Problemlösande
 • Självgående
 • Samarbetsvillig
Övrig information
 • Start: Mitten av augusti till årsskiftet, med möjlighet till viss förlängning
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Nässjö
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Nässjö
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se