Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
15 oktober 2024 (18 dagar kvar)
Publiceringsdatum
26 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi söker CE-chaufför till bil och släpkörning!

Trivs du i en självständig roll med mycket kundkontakt? Vill du bli en del av ett företag som sätter miljö i första rummet? Se hit, för nu söker vi dig som vill spendera din sommar ute på vägarna!

Hur ser min dag ut?

Som CE-chaufför kommer du spela en central roll i vår dagliga verksamhet där du är med och bidrar till effektivitet och kvalitet i varje leverans. Dina körningar kommer att vara för Sandahls och du ansvarar för leverans och upphämtning till kunder med hjälp av Sandahls trafikledning.

Med hjälp av telefonen planerar du effektivt din dag, ser över dina bokningar och förbereder dig för att hålla dina tider.

Vem passar för rollen?

Vi söker dig med ett CE-körkort, ett stort driv och förmågan att arbeta självständigt. Körningarna innebär mycket kundkontakt så du behöver vara serviceinriktad och lösningsorienterad för att kunna hjälpa till med frågor och funderingar. Slutligen så hoppas vi såklart att du har en glad och positiv attityd och ser fram emot att bidra till vårt åkeri.

Som anställd hos oss erbjuds du en trygg anställning med kollektivavtal, moderna och hållbara fordon. Vi vet hur det är att vara ny så du kommer få en genomgång av hur körningen kommer vara upplagd, hur telefonen med appen fungerar och svar på de frågor du har.

Om ProCab

Vårt åkeri, ett dotterbolag till Transab-koncernen, startade som en taxirörelse i början av 90-talet men började snabbt köra bud. Idag har vi en flotta med runt 37 fordon och 50 anställda och vi erbjuder fasta körningar och budkörningar. Vi är stolta över att vara ett fossilfritt åkeri med ambitionen att enbart köra på el och gas år 2026.

Ansökan

Period: Tillsvidare med provanställning
Anställning: Heltid
Utgångsort: Nässjö
Arbetstid: Söndag/måndag till fredag, man ligger ute hela veckorna, veckovilan tar man hemma. Jobbar tre veckor för att sedan vara ledig fjärde veckan.

Vi tillämpar kollektivavtal via Svenska Transportarbetareförbundet

Är du den vi söker?
Skicka in din ansökan idag och ta steget mot en spännande vardag som CE-chaufför hos oss! Tjänsten tillsätts när vi har hittat rätt person för uppdraget.

PROC Transportservice AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 oktober 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Procab har sitt säte i Nässjö. Sedan januari 2016 är företaget ett helägt dotterbolag till Transab. Idag finns ca 30 egna bilar samt 40 anställda på företaget. Genom våra ägare Transab har vi möjlighet att erbjuda er ett brett transportnät och flera olika former av specialtransporter som exempelvis trailertransporter, kyltransporter, kranbilstjänster och mycket annat.