Hoppa till innehåll

Actor söker jurist till Kungsholmen

Publiceringsdatum
27 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Till vårt kontor på Kungsholmen söker vi dig som har jur. kand. eller fullgjord juristexamen och är specialiserad inom familjerätt. Vi vill att du även har ett par års erfarenhet av arbete inom familjerätten.

Vi ställer höga krav på din servicekänsla när du möter våra kunder och vill att du utöver juristexamen har praktisk erfarenhet från något av områdena hotell/affär/handel.

Du är noggrann och har hög ansvarskänsla och motiveras av att på bästa sätt hjälpa dina kunder. Du uttrycker dig tydligt och lättbegripligt såväl i tal som skrift och har förmågan att kunna förklara komplicerade juridiska frågeställningar för kunden på ett enkelt sätt.

Som person är du utåtriktad, anpassningsbar och empatisk och har lätt för att möta människor i olika situationer i livet, ofta besvärliga sådana. Du är bra på att arbeta självständigt men passar också in i ett team med seniora jurister där det finns möjlighet att bolla frågor.

Som jurist hos oss kommer du framförallt arbeta med bouppteckningar och arvskiften men även andra typer av ärenden inom den ekonomiska familjerätten. Du får arbeta i en lugn miljö med erfarna och professionella kollegor.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 20 juni 2024. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi är tacksamma för att endast du som är uppriktigt intresserad av tjänsten och uppfyller kravprofilen skickar in ansökan.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se